Política 11/04/2012

L'oposició segueix les metàfores nàutiques de Mas: "Som com el 'Titanic', només se salvaran els que van en primera classe"

ICV critica les retalles de Mas, i ERC i SI li demanen que "deixi anar llast" i "agafi un vaixell nou"

Acn
1 min

BarcelonaICV: El president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha comparat la situació de Catalunya amb la del 'Titanic' durant el ple monogràfic sobre les retallades que ha començat aquest dimecres al Parlament. "Som com el 'Titanic'. No perquè ens enfonsem, sinó perquè al 'Titanic' només es van salvar els que estaven a primera classe", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

ERC: La portaveu d'ERC al Parlament, Anna Simó, s'ha tornat a oferir al president de la Generalitat, Artur Mas, per anar cap a la independència i deixar de banda el PP i el "pesant llaç" que suposa l'estructura de l'estat espanyol. Ha reclamat al president que confiï en la viabilitat d'un estat català, perquè l'alternativa és "la recentralització i anar cap a una Espanya de tall provincial".

SI: Uriel Bertran ha convidat el president a apostar decididament per la independència i abandonar "el 'Concòrdia' que és l'estat espanyol". "Agafi un vaixell nou", li ha recomanat.

C's: El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha proposat crear una comissió d'estudi sobre duplicitats administratives i polítiques que prengui com a punt de partida l'anomenat informe Roca de l'any 2000, que proposava una revisió del model territorial de Catalunya.

stats