Política 24/04/2017

Cs prepara una campanya per difondre la seva política econòmica i parlar "dels problemes reals dels catalans"

El secretari de Comunicació de la formació, Fernando De Páramo, nega que siguin actes per defensar un 'no' al referèndum perquè està convençut que no se celebrarà

Mireia Esteve
2 min
El secretari de Comunicació de Ciutadans, Fernando de Páramo

BarcelonaCiutadans prepara un cicle de conferències, reunions i trobades per difondre la seva política econòmica a Catalunya a partir del mes de maig. L'objectiu és parlar dels "problemes reals dels catalans" i explicar com Catalunya pot ser "més competitiva", ha defensat el secretari de Comunicació del partit, Fernando De Páramo. A la campanya, està previst que s'hi impliqui tot l'equip econòmic de Cs i que tingui com a cares visibles el diputat al Congrés Toni Roldán, el responsable de l'àrea econòmica de la formació Luis Garicano o la mateixa líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De Páramo ha defensat que han engegat aquesta campanya perquè "el Govern no parlar dels problemes reals" dels ciutadans i ha negat rotundament que els actes tinguin per objectiu fer una campanya pel 'no' al referèndum, perquè està convençut que no es farà. Amb tot, el cert és que les conferències i reunions que organitzarà Cs es posaran en marxa amb tota probabilitat la setmana que ve, dies abans que comenci la campanya unitària pel 'sí' al referèndum, prevista per a mitjans de maig, i just la mateixa setmana que s'iniciarà la campanya a peu de carrer del PP, en la qual els populars volen aglutinar tots els catalans que no són independentistes.

A part de conferències per difondre les propostes econòmiques de Cs a tot el territori català, la formació també preveu reunir-se amb agents econòmics del país. La campanya girarà al voltant de cinc eixos: la recuperació de la classe mitjana, la modernització de l'economia, destacar les pimes, desgranar quines són les infraestructures fonamentals per tenir una Catalunya "connectada" i també explicar les oportunitats per "portar talent i inversions" al territori. "Mentre alguns ens volen desconnectar d'Espanya i d'Europa, nosaltres volem connectar-nos", ha conclòs De Páramo.

Crítiques a la difusió del Procés al món

En les crítiques a la inacció que, segons De Páramo, té el Govern a l'hora de resoldre els problemes "reals" dels catalans, hi ha afegit la crítica als viatges que l'expresident Artur Mas té previst fer per difondre explicar el Procés a ciutats com Brussel·les, París i Ginebra. En aquest sentit, el secretari de Comunicació i també portaveu adjunt de la formació al Parlament, ha reiterat la bateria de preguntes que Cs ha entrat a la cambra perquè l'executiu català doni explicacions sobre aquest tema. "Aquests viatges els paguem tots els catalans", ha criticat De Páramo. Per això, Cs vol saber "amb qui es reunirà i quant costen".

stats