Política 13/11/2013

David Fernàndez tornaria a dir “gàngster” a Rato i assegura que no busca aplaudiments

El diputat de la CUP defensa l'ús de la sandàlia alçada com a "símbol de menyspreu" i deplora que "es converteixi el botxí en la víctima", en referència a l'expresident de Bankia

Ara
1 min

Barcelona“Jo no vaig insultar a ningú. Rato és un gàngster, una persona sense escrúpols disposada a tot per aconseguir els seus objectius”. El diputat de la CUP, David Fernàndez, es ratifica així en les seves paraules i assegura que tornaria a dirigir-se a l'expresident de Bankia en els mateixos termes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista aquest dimecres a 'Els matins de TV3', Fernàndez s'ha referit a l'episodi protagonitzat dilluns al Parlament, quan durant la comissió d'investigació sobre les caixes es va dirigir a Rodrigo Rato com a gàngster i li va mostrar una sandàlia. “Per nosaltres la sandàlia és un símbol de menyspreu absolut al poder del poder”, ha assegurat Fernàndez, alhora que ha deplorat que “es converteixi el botxí en la víctima”.

Fernàndez, que ha assegurat que, amb actuacions com aquesta, la CUP no busca “aplaudiments”, ha lamentat que Rato no va contestar cap de les 33 preguntes sobre la seva gestió al capdavant de Bankia que ell mateix li va formular.

Respecte a les crítiques que ha rebut aquest episodi, Fernàndez ha sigut taxatiu: “La nostra actuació al Parlament molesta els que han sigut còmplices de tot el que ha passat els darrers temps”.

stats