Política 13/11/2013

La CUP alça #SabatesContraLaMàfia

Companys de formació del diputat de la CUP David Fernàndez, entre els quals Quim Arrufat, pengen una fotografia a Twitter donant suport a l'acció contra Rodrigo Rato

Ara
1 min

BarcelonaLa CUP es reafirma en l'acció de David Fernàndez contra Rodrigo Rato, i li dóna ple suport. Ja es va expressar en aquests termes ahir el també diputat Quim Arrufat, i aquesta tarda hi ha tornat. I és que la formació ha fet un tuit des del seu compte oficial en què diu "nosaltres també alcem les #SabatesContraLaMàfia", un missatge que han acompanyat amb una imatge de diversos membres de la CUP, entre els quals Arrufat, amb les sabates a la mà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de la polèmica aixecada i de les nombroses crítiques que ha suscitat, el mateix David Fernàndez ha assegurat aquest matí, en declaracions a TV3, que tornaria a dir "gàngster" a Rato i que no es retracta ni de les seves paraules ni de l'acció que les va acompanyar, la famosa sandàlia alçada. “Jo no vaig insultar ningú. Rato és un gàngster, una persona sense escrúpols disposada a tot per aconseguir els seus objectius”, ha dit Fernàndez.

stats