Política 30/07/2014

David Fernàndez: "Jordi Pujol ha d'aclarir molts dubtes. La carta és només un primer acte"

El diputat de la CUP defensa a Catalunya Ràdio la necessitat que l'expresident comparegui al Parlament i acusa la "nissaga Pujol" d'haver practicat un "saqueig de país"

Ara
1 min

BarcelonaEl diputat de la CUP David Fernàndez veu molt necessari que l'expresident Jordi Pujol comparegui al Parlament per donar explicacions sobre els diners que la seva família ha guardat durant tres dècades a l'estranger i sense declarar, perquè queden "molts dubtes" per aclarir, ha assenyalat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Fernàndez ha posat en dubte que aquests diners provinguin només d'una herència, tal com va al·legar Pujol a la seva carta de confessió, i per això ha subratllat que l'expresident "ha d'aclarir moltíssimes coses". En aquest sentit, ha assenyalat que la carta és només "un primer acte" del que ha qualificat de "tragicomèdia", alhora que ha carregat contra tota la "nissaga Pujol", a qui ha acusat de practicar "una dinàmica de saqueig de país".

"Que Mas comuniqui a Rajoy que el 9-N hi haurà consulta"

Sobre la reunió que Artur Mas i Mariano Rajoy mantenen aquest dimecres a la Moncloa, Fernàndez ha assegurat que l'únic que n'espera la CUP és que el president del Govern comuniqui al seu homòleg espanyol que el 9-N Catalunya celebrarà una consulta sobre el seu futur polític "sense demanar permís per ser lliures", perquè "aquesta és la voluntat del 80%" dels ciutadans del país. "La CUP està tossudament alçada per materialitzar la consulta", ha assegurat el diputat de la CUP, alhora que ha afegit que "la mobilització social persistent és qui ens ha portat fins aquí".

stats