POLÍTICA
Política 05/09/2011

Esperanza Aguirre envia una carta amb faltes d'ortografia als professors de Madrid

Els mestres fan pública la circular corregida en vermell, com si fos un examen. La presidenta madrilenya demana que els professors facin 20 hores de classe a la setmana

Redacció
1 min
La carta d'Aguirre, amb les correccions dels mestres

BarcelonaLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha enviat una carta als professors madrilenys per demanar-los que ampliïn les hores lectives, les que dediquen a fer classe, de les divuit actuals fins a vint. A la circular, la presidenta comet fins a quatre vegades la mateixa falta d'ortografia. Els mestres han fet pública la carta, corregida amb bolígraf vermell.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons les correccions dels professors, que es poden llegir en la fotografia, Aguirre abusa de les majúscules, hauria de repassar l'accentuació, la capacitat de convicció i, en general, l'eficàcia comunicativa. Els mestres acusen la presidenta madrilenya de caure en contradiccions, males argumentacions i falta d'exactitud. A més d'oblidar-se quatre vegades l'accent de la paraula “más”, Aguirre oblida accentuar també els temps verbals “irá” i “está” i, en canvi, posa un accent sobrer a un “cómo” que no és interrogatiu.

A banda de les faltes d'ortografia que ressalten els mestres, a la carta, Aguirre demana als mestres “un esforç més gran” per acceptar una mesura que, segons ella, estalviarà 80 milions d'euros. La presidenta madrilenya creu que és un gest “totalment necessari” perquè considera que “millorar el nivell de l'educació” és “la mesura més eficaç” per combatre la crisi.

stats