Política 25/11/2014

"Esperàvem el màxim del president i ha donat el màxim": totes les reaccions al discurs de Mas

Muriel Casals, Joan Mena i Oriol Amorós són algunes de les personalitats que han valorat el discurs del president Mas

Ara
1 min

BarcelonaLa resta de partits polítics han reaccionat just després de l'acte, via Twitter o al mateix Fòrum, al discurs del president Mas sobre el seu full de ruta. Aquestes són les principals reaccions:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural: "No és una gran sorpresa. Esperàvem el màxim del president i ha donat el màxim".

Joan Mena, portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament: "No convocaré eleccions per parlar de desnonaments, pobresa energètica, atur, violència masclista, exili juvenil, beques menjador, serveis públics"

Marina Geli, diputada del PSC: "Que tot culmini en un referèndum, des del meu punt de vista, és especialment rellevant".

Joan Rigol, president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir: "Ha demostrat tenir un nivell, un gran 'senyorío' moral i una visió molt clara de què volen els catalans".

Oriol Amorós, portaveu adjunt d'ERC al Parlament: "Mas ha fet una gran conferència que il·lusionarà molts convençuts. El repte és convèncer no convençuts de tota mena, d'esquerra i dreta".

Joan Laporta, regidor a l'Ajuntament de Barcelona: "El compromís del president Mas amb la construcció de l'estat català és tan indiscutible com generós amb tothom que hi vulgui participar".

Jordi Turull, president del grup parlamentari de CiU: "Emocionant i impecable full de ruta del president Mas per assolir la independència.

stats