POLÍTICA
Política 22/02/2012

ICV-EUiA refusa Eurovegas i el PSC creu que s'ha de considerar

Els socialistes catalans creuen que el projecte pot "estimular l'economia", mentre que els ecosocialistes consideren que "Barcelona es convertiria en el Macau d'Europa"

Acn
1 min

BarcelonaPosicions enfrontades entre els partits de l'oposició davant la possibilitat que Eurovegas s'ubiqui a Catalunya. Des del PSC, el secretari d'Acció Política, Antoni Balmón, ha dit aquest dimarts que "qualsevol projecte que ajudi a estimular l'economia del país s'ha de considerar", tot matisant que de moment desconeixen els detalls de la proposta. D'altra banda, Joan Boada, portaveu parlamentari del grup d'ICV-EUiA, s'ha oposat al projecte i ha assegurat que "les condicions que es posen sobre la taula vulneren la legalitat catalana i convertirien Barcelona en el Macau d'Europa". És per això que el portaveu ecosocialista ha considerat que Eurovegas no representa el model turístic "que necessita Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els possibles municipis oferts pel Govern al propietari del complex americà, Sheldon Adelson, han estat uns terrenys situats al costat de l'aeroport del Prat, al terme municipal de Viladecans. L'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz (PSC), s'ha mostrat prudent davant la proposta i no descarta l'estudi; per contra, Lluís Tejedor (ICV-EUiA), alcalde del Prat, s'hi ha negat completament i ha afirmat que “no vol posar el seu municipi en risc”.

stats