Política 21/07/2015

Homs retreu al PP que vulgui "fer tot el que estigui a la seva mà perquè no es voti el 27-S"

Rodríguez diu que Homs "practica l'exercici de l'oposició" quan reclama explicacions al partit de Sánchez-Camacho sobre l'estratègia per forçar el canvi de data electoral

Acn
1 min
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, aquest dimecres al Parlament / ACN

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha retret aquest dimarts al vespre al PP que els populars estiguin "volent fer tot el que estigui a la seva mà perquè no es voti el 27-S". Aprofitant una interpel·lació que li feia al ple del Parlament el diputat popular Santi Rodríguez, Homs ha demanat explicacions al PP sobre la proposta que estudien per presentar una moció de censura per retardar la data dels comicis catalans i forçar un canvi de data electoral per més endavant. "Li pregunto si això que diuen de la seva presidenta és veritat o no. Si m'ho desmenteix quedarem més tranquils i seguirem en el debat electoral", ha dit el conseller de la Presidència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Santi Rodríguez, que no ha respost al conseller, s'ha limitat a dir que Homs "comença a practicar l'exercici de l'oposició" quan interpel·la el PP sent encara conseller, i que "fa bé" perquè els populars encaren les eleccions precisament "amb aquest ànim d'enviar-los a l'oposició". Amb tot, ha recomanat al conseller i a tot Convergència que "es comptin ara al Parlament i veuran com han perdut suports", deixant caure que potser amb la moció de censura presentada Artur Mas ja no tindria els mateixos vots que abans quan comptava amb tots els de CiU i ERC.

stats