Política 07/03/2013

Homs exigeix a Rajoy i el PSOE "un desmentiment rotund" de Rodríguez Ibarra

L'expresident extremeny ha equiparat Artur Mas amb Hitler i Mussolini i el conseller de Presidència alerta que aquestes paraules "són greus" i que potser podrien ser "delictives"

Ara
1 min
El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, en la roda de premsa d'aquest dimarts / ACN

BarcelonaEl conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha demanat al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i al secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, "un desmentiment rotund" de les paraules de l'expresident de la Junta d'Extremadura, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, segons un comunicat de la Generalitat difós aquest dijous al vespre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ibarra havia fet unes declaracions en què equipava Artur Mas amb Hitler i Mussolini pel dret a decidir perquè considera que vol fer un cop d'estat "des de dins del sistema". Per Homs, aquestes declaracions són "més que lamentables, són molt greus, fins i tot no sé si delictives".

Amb aquests arguments, Homs, en declaracions a Lleida TV, ha reclamat que tant Rajoy com Rubalcaba facin un "desmentiment rotund" que desautoritzi Ibarra. El conseller denuncia que "sembla que tot s'hi val quan el que plantegem des de Catalunya és simplement exercir democràcia".

stats