Política 21/08/2015

Collboni demana a Colau que clarifiqui la seva posició sobre l'AMI i rebutja una "consulta light a la ciutadania"

El socialista s'oposa a l'adhesió de Barcelona a una associació "que representa només la voluntat d'una part dels barcelonins"

Acn
1 min
L’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, ha congelat les negociacions amb CiU.

BarcelonaEl president del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha reclamat a l'alcaldessa, Ada Colau, que clarifiqui la seva posició sobre si la capital catalana s'ha d'adherir a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Després que Colau hagi insinuat que s'abstindran, el socialista ha demanat que aclareixi la seva postura i la dels seus regidors, igual com haurien de fer, ha dit, en relació a la manifestació de l'Onze de Setembre. En declaracions a Ràdio Barcelona, Collboni també ha rebutjat la "consulta light a la ciutadania" que vol promoure l'alcaldessa sobre aquesta qüestió. El PSC rebutja adherir-se a una associació "que representa la voluntat d'una part dels barcelonins".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si un està a favor de la independència, és normal que defensi fer ara una consulta; i si un hi està en contra com a solució, és normal que no s'hi adhereixi i no vulgui provocar una mena de consulta light a la ciutadania", ha argumentat.

Collboni ha considerat que l'adhesió a entitats com aquesta hauria de tenir "el màxim consens possible", i ha remarcat que l'AMI representa la voluntat d'una part dels ciutadans de Barcelona i no la de tots.

stats