Política 22/08/2014

Les JERC insten a desobeir el TC "per obeir el Parlament" si l'Estat veta el 9-N

El portaveu nacional creu que el Govern haurà "de fer cas" al Parlament i "no a 12 magistrats que reiteradament han anat contra les institucions catalanes"

Laia Vicens
1 min

Prada (Conflent)El portaveu nacional de les Joventuts d'ERC, Gerard Gómez del Moral, ha assegurat aquest divendres a Prada que, si l'Estat veta el 9-N, la decisió serà si "desobeir el TC o el Parlament". En aquest sentit, les JERC entenen que tant el Govern com el Parlament "han de fer cas" de "la sobirania popular" expressada a la cambra catalana, i "no a 12 magistrats que reiteradament han anat en contra la voluntat del poble i de les institucions catalanes", ha dit Gómez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gómez ha manifestat que la consulta és "irrenunciable", i després de l'aval del Consell de Garanties Estatutàries a la llei de consultes, el líder de les JERC ha explicat que el 9-N "serà perfectament legal".

Gerard Gómez ha fet aquestes declaracions a Prada (el Conflent), en el marc de la xerrada "9-N: la revolució del Sí-Sí", organitzada per la Fundació Josep Irla, vinculada a ERC, a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE).

stats