Política 16/02/2011

Joaquim Nadal: "La llista de parents i col·locats al govern de Mas serà inacabable"

L'exconseller ha lamentat que "allò que abans era una vara de mesurar per fotre'ns de bufes a la cara fins el carnet d'identitat, ara és una vara de medir diferent que hauria de reconèixer la vàlua de les persones abans de proferir cap tipus de judici"

Redacció
2 min
El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal.

BarcelonaEl president del grup del PSC al Parlament de Catalunya, Joaquim Nadal ha lamentat en declaracions a COM Ràdio que ell com a conseller va ser interpel·lat al Parlament per la presència de càrrecs amb relacions familiars entre ells al govern tripartit. L'exconseller d'obra Territorial i Obres Públiques ha assegurat que "si agafem parents, coneguts, beneficiats, cunyats, amics, esposes... col·locats des que ha entrat el govern del senyor Mas la llista serà inacabable". Malgra tot, Nadal ha manifestat el seu desig que aquestes qüestions no haurien de servir com a motiu de confrontació: "Allò que abans era una vara de mesurar per fotre'ns de bufes a la cara fins el carnet d'identitat, ara és una vara de medir diferent que hauria de reconèixer la vàlua de les persones abans de proferir cap tipus de judici. Doncs jo estic d'acord amb això, però hi estic ara i hi estava fa 7 anys", ha dit l'exconseller.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El president del grup parlamentari socialista ha fet també referència a les primàries del PSC de Barcelona que se celebraran dissabte, sobre les quals ha assegurat que no es vol posicionar però reconeix que "al principi de les primàries jo veia les coses d'una manera i ara les veig matisadament igual però més equilibrades".

D'altra banda, Nadal ha estat molt crític pel que fa a la picabaralla entre CiU i PSC per l'estat de les finances de la Generalitat: "Estan marejant la gent, alarmant més del compte, (...) i amb tot això estan avalant una política de retallades que arriba a la calefacció de les escoles". "Tot aquest alarmisme és per justificar una política que retallarà impostos a les persones que tenen molta capacitat adquisitiva i en canvi estan retallant coses tan bàsiques com la llei de la dependència", ha denunciat.

stats