ELECCIONS MUNICIPALS
Política 09/01/2011

Hereu respon a Trias que els ciutadans ja van descartar reformar la Diagonal

L'alcalde reacciona a la proposta de l'aspirant de CiU a prendre-li l'alcaldia, que ha proposat reprendre la idea de fer canvis a l'avinguda però amb un projecte diferent del plantejat en la consulta popular

Acn
1 min

BarcelonaJordi Hereu ja no vol sentir a parlar de la reforma de la Diagonal. L'alcalde de Barcelona ha respost aquest diumenge al seu màxim adversari, el líder de CiU a l'Ajuntament de la ciutat, Xavier Trias, que els barcelonins "ja van emetre un missatge molt clar" en la consulta del passat mes de maig, plantejat per l'equip de govern municipal amb l'objectiu d'obtenir l'aval dels ciutadans per al seu projecte de reforma de l'avinguda.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tal com ho veu Hereu ara, mesos després d'haver perdut la consulta, en un context de crisi econòmica com l'actual el debat sobre aquesta reforma "s'ha de deixar per a temps millors".

Trias va explicar el 5 de gener passat que recuperarà la idea de reformar l'avinguda Diagonal i que, malgrat el fracàs de la consulta, inclourà una proposta sobre aquesta qüestió en el seu programa electoral per als comicis municipals del 22 de maig. Trias, però, s'oposa a fer-hi passar el tramvia i adverteix que no es pot treure el trànsit d'una artèria bàsica. En canvi, el convergent creu que sí que es pot "pacificar".

stats