Publicitat
Publicitat

CAS PALLEROLS

Duran, sobre el cas Pallerols: "És com si algú que està treballant a casa teva es deixa una aixeta oberta"

Ho ha assegurat en declaracions informals al diari xilè 'La Tercera'. El líder d'Unió descarta dimitir

"Per descomptat no penso dimitir. El partit ja va assumir en el seu dia responsabilitats polítiques, vam expulsar els qui avui estan condemnats o bé es van donar voluntàriament de baixa, i a banda de tot plegat vam obrir una comissió investigadora". Aquestes han estat les paraules de Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, en aterrar a Xile, on s'estarà fins dilluns en un seminari de la Internacional Democristiana. Així ho recull el diari 'La Tercera'.

Aquestes declaracions arriben un dia després que l'oposició en bloc carregués contra el dirigent del partit, que l'any 2000 va prometre que dimitiria si es demostrava que Unió s'havia finançat irregularment.

" Si vostè té un pis i algú està treballant a casa i deixa l'aixeta oberta , vostè no fa això voluntàriament , ni té responsabilitat penal . H aurà de pagar , però és una responsabilitat civil subsidiària " , ha ampliat el cap de files de CiU a Madrid.

Més continguts de Política

  1. Així es va omplint la Via Lliure de la Meridiana: més de 250.000 inscrits

    Més de 60 trams ja tenen una ocupació alta, però els organitzadors insisteixen que el ritme d'inscripcions és insuficient

  2. Carta de Felipe González als catalans: "La proposta d'aquesta coalició unida pel rebuig a Espanya pot ser el començament de la veritable via morta"

    "Com és possible que es vulgui portar el poble català a l'aïllament, a una espècie d'Albània del segle XXI?", es pregunta l'expresident espanyol en un article a 'El País'