Publicitat
Publicitat

CAS PALLEROLS

Duran, sobre el cas Pallerols: "És com si algú que està treballant a casa teva es deixa una aixeta oberta"

Ho ha assegurat en declaracions informals al diari xilè 'La Tercera'. El líder d'Unió descarta dimitir

"Per descomptat no penso dimitir. El partit ja va assumir en el seu dia responsabilitats polítiques, vam expulsar els qui avui estan condemnats o bé es van donar voluntàriament de baixa, i a banda de tot plegat vam obrir una comissió investigadora". Aquestes han estat les paraules de Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, en aterrar a Xile, on s'estarà fins dilluns en un seminari de la Internacional Democristiana. Així ho recull el diari 'La Tercera'.

Aquestes declaracions arriben un dia després que l'oposició en bloc carregués contra el dirigent del partit, que l'any 2000 va prometre que dimitiria si es demostrava que Unió s'havia finançat irregularment.

" Si vostè té un pis i algú està treballant a casa i deixa l'aixeta oberta , vostè no fa això voluntàriament , ni té responsabilitat penal . H aurà de pagar , però és una responsabilitat civil subsidiària " , ha ampliat el cap de files de CiU a Madrid.

Més continguts de Política

  1. Rivera i Arrimadas ja són candidats de C's a les estatals i al 27-S sense necessitat de votar

    Els dirigents de la formació han estat els únics que han reunit els avals necessaris davant els altres precandidats

  2. Dels sis habitatges de Núria de Gispert als 10.000 euros de David Fernàndez: les declaracions de béns dels diputats

    Entra en vigor la nova llei de transparència i el Parlament publica les propietats i els comptes corrents dels membres de la cambra

  3. El no a la independència augmenta i se situa set punts per sobre del sí, segons el CEO

    En resposta binària l'unionisme se segueix reforçant –50% contra 42,9%–, i quan es demana què ha de ser Catalunya, la via independentista és majoritària, però guanya pes la via autonòmica en detriment de la tercera via