Política 30/10/2014

Junqueras: "La clau és que ara tots, tots, seguim endavant"

El líder d'ERC demana al Govern que "no freni" amb el 9-N

Laia Vicens
1 min

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat aquesta tarda que el dictamen del Consell d'Estat era "totalment previsible i esperable", perquè al seu parer "és el que es correspon amb el que fan sempre les institucions espanyoles". Junqueras ha dit en aquest sentit que la "qüestió rellevant no és què fa el Consell d'Estat o el Tribunal Constitucional, sinó el que fem nosaltres". "I ara la clau és que ara tots, tots, seguim endavant", ha reblat Junqueras en al·lusió al Govern. També ha demanat "que ningú es freni".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Com més prohibicions, més campanya", ha dit el líder dels republicans, que ha fet una crida a "obeir el mandat democràtic i anar a votar". "A ERC ens mantenim compromesos. Tots seguim endavant", ha asseverat.

Junqueras ha fet aquestes declaracions a les portes del Parlament, on ha participat en un acte amb la resta del grup parlamentari. Els diputats i les diputades d'ERC s'han fotografiat amb els dibuixos d'unes urnes de cartró i el cartell amb lema 'El 9-N jo voto pel nou país'.

stats