DRET A DECIDIR
Política 22/03/2012

Recoder: "Ja no ens plantegem canviar Espanya sinó com exercir el dret a decidir el nostre futur"

El conseller afirma que el futur de Catalunya passa per "tenir l'estat que garanteixi la defensa dels seus valors ciutadans, econòmics i culturals"

Ara
1 min
Lluís Recoder arribant a la reunió del consell executiu de dimarts 14 de febrer de 2012 / ACN

BarcelonaEl conseller de Territori i membre del consell executiu nacional de CDC, Lluís Recoder, afirma en un article a l'ARA que "el futur passa perquè Catalunya decideixi quin és el seu propi horitzó, que no ha de ser altre que el de tenir l'estat que garanteixi la defensa dels seus valors ciutadans, econòmics i culturals i la projecti al món com una nació oberta, moderna i democràtica". A les portes del congrés de la formació nacionalista, un dels seus dirigents històricament més moderats fa el pas i reclama avançar cap a l'autodeterminació: "Sempre he cregut en la necessitat de construir ponts. Passa, però, que la sensació que massa sovint he tingut és que aquesta voluntat només era evident en la part catalana".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Recoder justifica la seva aposta per motius pràctics i econòmics, atès que "Catalunya necessita tenir els instruments d'estat necessaris per defensar-se al món". "I és evident que ja fa massa anys que l'estat espanyol no ens permet disposar d'aquests instruments", admet.

Podeu llegir l'article sencer a l'ARA PREMIUM.

stats