Política 19/02/2014

Margallo demana als diplomàtics que actuïn com l'ambaixador de Roma per rebatre els arguments de Mas

El titular de l'ambaixada d'Espanya a Itàlia va fer pública una carta després de l'entrevista del president al 'Corriere della Sera'. Exteriors ha publicat l'argumentari de Margallo a la seva web

Ara
1 min
El ministre García-Margallo.

BarcelonaEl ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, hauria ordenat als ambaixadors que rebatin els arguments del govern de la Generalitat i dels partits catalans defensors del dret a decidir per reclamar una consulta sobre el futur de Catalunya. Segons publica aquest dimecres el diari 'La Razón', ahir el titular d'Exteriors va enviar una circular a totes les ambaixades d'Espanya en què insta el personal diplomàtic a respondre a les explicacions d'Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La nota xifrada, de deu línies, es va enviar des del ministeri d'Exteriors a les 118 ambaixades d'Espanya a tot el món. Segons 'La Razón', el detonant va ser l'entrevista que el president de la Generalitat va concedir al diari italià 'Corriere della Sera'. A la circular, Margallo també hi ha inclòs la carta de l'ambaixador d'Espanya a Itàlia, Francisco Javier Elorza, de resposta a l'entrevista. Els ambaixadors també disposen de l'argumentari de més de 200 pàgines elaborat pel govern espanyol, que l'ARA va revelar fa unes setmanes.

Justament, des de fa unes hores, el ministeri d'Exeriors ha fet públic a la seva web el dossier amb l'argumentari contra el sobiranisme.

stats