CANVI DE CICLE
Política 15/06/2013

ERC celebra que CDC cridi a l'ordre Duran

Marta Rovira afirma que mai no han tingut dubtes que el procés anava endavant i espera que en poques setmanes es constitueixi el pacte nacional pel dret a decidir

Roger Tugas
1 min
La secretària general d'ERC, Marta Rovira, a la Jornada de debat 'Els Països Catalans

BarcelonaLa secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha celebrat aquest dissabte després del consell nacional dels republicans que CDC hagi censurat els dubtes del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, entorn la consulta. "Qualsevol senyal que CiU no s'aparta del camí és un motiu de satisfacció per a ERC i per tota aquella gent que havien votat per decidir el seu futur", ha celebrat, tot i que també ha apuntat que "sempre" han tingut "la seguretat que el pacte s'ha anat complint, [...] més enllà de les declaracions del senyor Duran".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, Rovira ha posat més èmfasi en "el que hi ha firmat" i espera que en poques setmanes es constitueixi finalment el pacte nacional pel dret a decidir i es demani formalment l'autorització al govern espanyol per convocar un referèndum d'autodeterminació. "Si no s'ha accelerat el procés és per buscar un major consens", ha assegurat.

stats