Política 05/06/2015

Mas insisteix que "ni avala ni deixa d'avalar" la pregunta d'Unió i confia que CiU "seguirà el camí ja traçat"

El president recorda a Guanyem Badalona que quan es va plantejar l'opció de fer alcalde Trias es va parlar de "frau de llei"

Acn
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, aquest divendres a l'espai que Catalunya ha presentat a la ciutat de Milà en el marc de l'exposició internacional 2015 / ACN

MilàEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha insistit aquest divendres des de Milà que "ni avala ni deixa d'avalar" la pregunta que UDC plantejarà a la militància el proper 14-J perquè és una qüestió "interna". Ha considerat que "el més normal" és que la coalició de CiU segueixi fent "el camí ja traçat i conegut", però ha avisat que això no depèn de Convergència. "Depèn dels altres que hi vulguin ser: tant d'UDC com d'altres formacions que no han acabat de pujar al tren definitiu cap al 27-S", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre el pacte d'esquerres a Badalona, Mas ha recordat a Guanyem que quan es va plantejar l'opció de reelegir Xavier Trias com a alcalde de Barcelona es va parlar de "frau de llei" i d'"immoralitat".

stats