Política 25/09/2017

Neix Impressors per la Democràcia i es posen a "disposició" del Govern per imprimir paperetes

Insten els transportistes a organitzar-se per distribuir material del referèndum

Ara
1 min
Neix 'Impressors per la Democràcia' i es posen a "disposició" del Govern per imprimir paperetes

BarcelonaCiutadans i col·lectius professionals s'organitzen. Un grup de 12 impressors han creat Impressors per la Democràcia, una iniciativa que té com a objectiu imprimir paperetes del referèndum i distribuir-les per tot el país, tal com ja van fer ahir les entitats sobiranistes d'ANC i Òmnium a Barcelona: se'n van repartir un milió a la capital catalana. D'acord amb el manifest inicial, els impressors animen la resta de membres del seu col·lectiu professional a unir-se al projecte i també insten els transportistes a organitzar-se perquè tot el material del referèndum s'ha de distribuir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ens posem a disposició del Govern de la Generalitat perquè pugui complir el compromís adquirit amb la ciutadania d'organitzar el referèndum", asseguren en el seu manifest fundacional.

Els impressors asseguren que han decidit fer "un pas endavant" en la defensa de la convocatòria de l'1-O posant-se a "imprimir paperetes i altre material necessari" perquè la jornada de la votació es pugui desenvolupar "amb tota normalitat". En declaracions a Catalunya Ràdio, un dels portaveus del grup ha dit que poden imprimir paperetes i el que "faci falta" per tal que es pugui desenvolupar la consulta.

A més, ha dit que té assumit que "l'Estat farà tot el possible per avortar la iniciativa" però s'ha mostrat convençut que si la gent treballa "col·lectivament" i "amb xarxa" l'1-O serà un "èxit". "Ens volen fer por però som molts", ha assegurat.

stats