ENTREVISTA
Política 23/04/2014

Junqueras vol reeditar l'alcaldia de Sant Vicenç dels Horts el 2015

El líder d'ERC, que és el batlle de la principal ciutat en mans dels republicans des del 2011, ho ha confirmat a El Punt Avui TV

Ara
1 min

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha avançat aquest dimecres en una entrevista a El Punt Avui TV que vol aspirar a seguir sent alcalde de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) en les eleccions municipals de la primavera del 2015. "Vull repetir, ser alcalde de la teva ciutat és important", ha afirmat el líder dels republicans, que ara també és cap de l'oposició al Parlament. "A més, per a la ciutat també és bo tenir un govern amb majoria àmplia com l'actual, amb ERC, CiU i ICV", ha insistit, i ha conclòs: "Faré tot el possible per repetir".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Junqueras és regidor de Sant Vicenç dels Horts des del 2007, però el 2011, mentre ERC s'enfonsava a la gran majoria de ciutats, l'actual president d'ERC aconseguia pujar fins a situar-se a un sol regidor del PSC, la primera força del consistori. Tot i això, un acord ampli amb CiU i ICV va permetre que es convertís en alcalde de la ciutat més gran en mans d'ERC, cosa que el va reforçar en la seva voluntat de liderar el partit, un objectiu que també va assolir mesos més tard.

stats