Política 12/02/2014

Ser militant del PP a les Illes donarà accés a descomptes en comerços

El partit posarà en marxa una targeta blava que servirà als afiliats per tenir descomptes a més de 300 comerços

Enric Borràs
2 min

PalmaPertànyer al Partit Popular de les Illes Balears tindrà ben aviat, i de manera legal, avantatges econòmics. El PP ha enviat una carta als seus militants informant-los de la creació de la 'targeta PP blava', que servirà per aconseguir "descomptes exclusius en més de 300 establiments".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PP no ha fet pública –encara– la llista de comerços que oferiran els "descomptes exclusius" als seus afiliats, però fonts del partit asseguren que la targeta es presentarà "molt aviat". De moment, ja han registrat el domini web TargetaPPblava.com, que encara no és actiu però presumptament s'activarà d'aquí poc temps.

"Posar en marxa la targeta PP blava ens duu, una vegada més, a ser un partit pioner i innovador que cerca dotar d'un valor afegit el fet de ser afiliat", assegura la carta als afiliats –signada pel secretari general, Miquel Vidal-, i a la qual ha tingut accés aquest diari. Fonts oficials del PP han confirmat la creació de la targeta i no hi veuen res d'estrany. Asseguren que no és res que no hagin fet altres organitzacions com ara empreses i sindicats.

La carta assegura que els qui tinguin la targeta blava podran estalviar en hotels, viatges, restaurants, òptiques i centres de bellesa i moda, entre més. Només l'hauran d'ensenyar a l'hora de pagar "i el descompte s'efectuarà de manera immediata i sense intermediaris". Tot plegat és una manera del PP d'adaptar-se "als nous temps" i agrair "als milers d'afiliats" que han ajudat el partit a arribar on és.

Els afiliats del PP podran aconseguir la targeta de descomptes quan paguin la quota d'afiliat d'aquest any, segons la carta. La rebran a casa "amb un ampli full informatiu dels establiments i serveis" dels quals podran fer ús. Un catàleg. La targeta, doncs, funcionarà d'una manera semblant a la de la majoria de clubs de descompte com ara el Carnet Jove, la targeta Ikea o el carnet del Club Super 3.

stats