Política 24/05/2015

El PP apel·la al "diàleg" per aconseguir "governs estables"

El vicesecretari d'organització del PP, Carlos Floriano, diu que exerciran la majoria des de la "humilitat"

Dani Sánchez Ugart
1 min
El director de campanya del PP, Carlos Floriano. EFE

BarcelonaEl vicesecretari d'organització del PP, Carlos Floriano, ha dit aquest diumenge que "els ciutadans han deixat clar que la seva opció majoritària és el PP" amb les eleccions, tot i que ha admès: "Hem guanyat per un percentatge molt més baix".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano ha afirmat que han interpretat "bé els resultats" i que exerciran la seva majoria "des de la humilitat". Floriano, conscient que la pèrdua de majories absolutes l'aboca als pactes amb Ciutadans ha dit que "la pròxima legislatura serà la del diàleg i la dels acords"

"En la majoria de comunitats i ajuntaments som la primera força, i això ens confereix una important responsabilitat: liderar governs estables. Al llarg d'aquesta campanya m'han sentit dir que l'estabilitat és consubstancial al PP i no escatimarem esforços perquè les institucions gaudeixin de la màxima estabilitat. La nostra gran tasca serà assolir acords, i el punt de partida serà el programa electoral amb què hem concorregut a les eleccions. Espanya va en la bona direcció", ha conclòs Floriano.

stats