Política 29/03/2017

Puigdemont: "La CUP pot tenir la paperera de la història plena, però a nosaltres ens agrada el reciclatge"

El president de la Generalitat dona suport a Artur Mas després de la seva picabaralla amb els cupaires al Parlament i assenyala que el lideratge de l'expresident és "molt necessari".

Núria Ferragutcasas
1 min
Puigdemont: "La CUP pot tenir la paperera de la història plena, però a nosaltres ens agrada el reciclatge"

WashingtonEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha volgut donar suport al seu antecessor, Artur Mas, després que aquest matí la CUP instés a l'expresident català a deixar de representar a l'independentisme. Des de Washington, de visita oficial, ha defensat el rol de Mas en el procés i ha assegurat que el seu lideratge "no sols és no és prescindible, sinó que és molt necessari".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La CUP pot tenir la paperera de la història plena, però a nosaltres ens agrada el reciclatge", ha ironitzat davant la demanda de la formació cupaire i ha subratllat que l'agenda política de Catalunya "no la marca la CUP".

les declaracions de Felix MilletJordi Montull al cas Palauvan acusar CDC de cobrar comissions

El diputat cupaire Benet Salellas ha sigut l'encarregat de demanar-li a Mas que deixi de representar el procés d'independència i "els anhels de llibertat i futur nou" de Catalunya.

Puigdemont, que ahir es va reunir amb congressistes nord-americans i avui ha visitat dos think tanks importants de Washington -el Wilson Center i l'American Enterprise Institute-, ha dit que el que ha dit la CUP "no és nou" i ha insistit que els cupaires no marquen la seva agenda.

stats