Política 26/02/2016

Reunió protocol·lària entre Puigdemont i l'inspector general de l'exèrcit espanyol

El president de la Generalitat inclou Ricardo Álvarez-Espejo en la seva ronda de contactes a l'inici del mandat

Ara
1 min
Puigdemont es reuneix amb l'inspector general de l'Exèrcit

BarcelonaEn el marc de les trobades que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha mantingut amb tots els grups polítics i diversos dirigents empresarials, aquest divendres el cap de l'executiu s'ha reunit amb l'inspector general de l'exèrcit, Ricardo Álvarez-Espejo, amb qui ha mantingut una reunió de "to correcte i cordial" a Palau, segons fonts governamentals.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat els episodis en què alts càrrecs militars han opinat sobre el procés independentista, la situació política a Catalunya no ha estat objecte de conversa a la trobada. Tant Puigdemont com Álvarez-Espejo s'han limitat a tenir el "paper institucional" que els pertoca, afegeixen les mateixes fonts. L'inspector general, recentment, també es va reunir amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Des que va ser investit president de la Generalitat, l'exalcalde de Girona ha fet contactes amb tots els partits –la primera va ser la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, i a continuació l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau– per copsar els ànims dels partits a l'inici del mandat, a més de trobar-se amb vuit lobis empresarials per saber com respira el món econòmic en relació al procés independentista i també la situació de crisi, entre altres coses. Ahir mateix va ser el torn del president del Cercle d'Economia, Anton Costas.

stats