Política 06/03/2012

Rajoy "intentarà" que els pressupostos de l'Estat evidenciïn que el corredor mediterrani és "prioritari"

Promet "tots els esforços possibles" però recorda les limitacions "d'una situació econòmica que no és bona"

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reiterat avui que el corredor mediterrani és "una prioritat" per al seu executiu. Ho ha afirmat com a resposta a una pregunta del nou portaveu de l'Entesa de Progrés al Senat, l'expresident de la Generalitat José Montilla. Rajoy ha promès "tots els esforços possibles", si bé ha subratllat que "la situació econòmica no és bona". Apel·lant a aquesta falta de recursos, el cap de l'executiu espanyol ha admès que no n'hi ha prou "amb bones intencions" i ha afirmat, ambigu: "Intentaré que als pressupostos es vegin plasmades algunes d'aquestes prioritats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

S'ha compromès a prioritzar "l'estratègia de canvi d'amplària de la via" al corredor mediterrani i que, segons ha explicat, s'anirà ampliant a tot l'Estat. També ha garantit "l'esforç més gran" de què sigui capaç per habilitar els accessos al port de Barcelona.

Sobre l'aeroport, i responent a Jordi Vilajoana, de CiU, ha defensat l'aturada del procés de privatització que havia posat en marxa el PSOE però s'ha mostrat "disposat" a escoltar les reclamacions de la Generalitat.

stats