Política 29/04/2014

Camacho diu a Telemadrid que el Parlament veta Efe i Europa Press, tot i que hi treballen amb normalitat

La cambra ha cancel·lat les subscripcions de les dues agències però no aplica cap restricció d'accés als seus informadors

Ara
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha acusat el Parlament d'impedir als periodistes de les agències Efe i Europa Press l'exercici de la seva feina. Ho ha fet per al programa 'Ciudadano Cake', que presenta Cake Minuesa. La líder dels populars declarava (minut 2.00 del vídeo): “Agències com Efe i Europa Press no han sigut autoritzades per seguir treballant i seguir fent la cobertura d'informació en el Parlament de Catalunya”. La declaració apareix destacada en el sumari del programa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts del Parlament han confirmat a l'ARA que no hi ha cap restricció per a cap periodista i que no es veta cap informador. La cambra només ha cancel·lat la subscripció als serveis de les dues agències. Segons aquestes fonts, “la mesura s'ha pres només per raons pressupostàries, ja que suposa estalviar-se 60.000 euros anuals en un servei al qual, de totes maneres, els diputats tenen accés igualment perquè els partits hi estan tots subscrits”.

stats