Dret a decidir
Política 17/05/2013

"Teresa Forcades, la monja radical catalana amb una missió", portada a 'The Guardian'

La pàgina web del diari britànic dedica un reportatge i una entrevista en vídeo a "la monja benedictina que es perfila com un dels líders més francs –i atípics– de l'esquerra radical del sud d'Europa"

Ara
1 min

Barcelona"La monja benedictina es perfila com un líders més francs –i atípics– de l'esquerra radical del sud d'Europa". Així descriu el diari britànic 'The Guardian' Teresa Forcades, a qui ha entrevistat i dedicat un llarg reportatge que durant unes hores obre la portada de la seva pàgina web.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El periodista Giles Tremlett, que signa des de Montserrat, descriu Forcades com "una dona en campanya per promoure un nou manifest radical per crear un canvi polític revolucionari i construir una Catalunya independent".

Durant l'entrevista, Forcades critica la misogínia de l'església i reivindica una alternativa al capitalisme. Parlant del manifest que ha escrit amb l'economista Arcadi Oliveres, Forcades diu al diari que no està "començant cap partit polític" i que no té intenció de presentar-se a cap elecció. "Això no pertoca a una benedictina, ni a mi".

stats