DRET A DECIDIR
Política 25/10/2012

Tremosa i Romeva explicaran aquest divendres el procés català als eurodiputats

Els eurodiputats de CiU i ICV oferiran una conferència a Estrasburg després de la polèmica per les amenaces del vicepresident europeu Aleix Vidal-Quadras que han acabat amb la dimissió de l'eurodiputada del PSC Maria Badia

Ara
1 min
Els eurodiputats Ramon Tremosa (CiU), Raül Romeva (ICV) i Oriol Junqueras (ERC), en una roda de premsa al Parlament de Catalunya.

BarcelonaEls diputats de CiU i ICV al Parlament Europeu, Ramon Tremosa i Raül Romeva, respectivament, oferiran aquest divendres una conferència a Estrasburg per explicar als eurodiputats "què passa a Catalunya". Així ho ha anunciat aquest dijous Tremosa al seu Twitter.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La conferència per explicar el procés català a Estrasburg pren una importància afegida després que el repte que ha posat damunt la taula el país hagi escalfat els ànims al Parlament Europeu per les amenaces bèl·liques del vicepresident Aleix Vidal-Quadras (PP) que va suscitar la carta dels eurodiputats catalans demanant empara a Europa que va acabar provocant que el PSOE deixés caure l'eurodiputada del PSC Maria Badia.

stats