Política 11/09/2015

La Via Lliure té tots els trams "gairebé" plens

Els organitzadors demanen que "qui no s'hagi inscrit i aquesta tarda vingui" es dirigeixi als primers trams del traçat

Ara
2 min

BarcelonaLa Via Lliure de l'Onze de Setembre a la Meridiana supera els 485.000 inscrits, segons l'última dada oficial feta pública aquest dijous pels organitzadors. Aquest volum d'inscripcions assegura, amb tota probabilitat, un ple total. Tanmateix, en declaracions aquest matí de divendres a 'El món a RAC1', el president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha demanat que "qui no s'hagi inscrit i aquesta tarda vingui" que "tendeixi a anar a la punta de Sant Andreu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'objectiu d'Ara és l'hora', la plataforma formada per l'ANC i Òmnium Cultural, és fer un gran mosaic de col·lectius socials a l'avinguda barcelonina i dibuixar un punter gegant que assenyali el Parlament.

A menys de dues hores per la manifestació, els 135 trams ja estan gairebé plens, segons el mapa de l'ANC. L'ocupació dels trams a les 15.40 hores de la tarda d'avui divendres, 11 de setembre, és la següent:

  • Plens: 120
  • Gairebé plens: 15
  • Ocupació alta: 0
  • Ocupació mitja: 0
  • Poca ocupació: 0
  • Ocupació baixa: 0

Com es fa la inscripció

'Ara és l'hora' ha creat un formulari per apuntar-se a a la manifestació. La via tindrà aquest any 135 trams (tants com escons té el Parlament) i 10 eixos, que representen valors com la cultura i l'educació, la innovació, la justícia social, la igualtat, la sostenibilitat, la diversitat, el món, la solidaritat, l'equilibri territorial i la democràcia. En aquesta pàgina també es resolen alguns dubtes sobre el procés d'inscripció.

Llegeix aquí la guia amb tot el que has de saber per participar a la Via Lliure de la Diada. I també: 'No et quedis incomunicat a l'11-S': una alternativa al WhatsApp que no et deixarà penjat si vas a la manifestació i et quedes sense cobertura.

stats