Eleccions 20-N
Política 07/11/2011

Dues candidates d'ICV-EUiA, contra la proposta de la coalició de regular la prostitució

Es mostren contràries al programa de la seva candidatura que preveu regular-la com a "única manera" d'acabar amb l'explotació

Ara
1 min

BarcelonaCristina Simó i Amparo Ardanuy, número 2 i número 6 de la llista per Girona d'ICV-EUiA, s'han mostrat contràries a la proposta inclosa en el programa de la coalició de regular la prostitució. En un comunicat, Simó i Ardanuy asseguren que "és contradictori amb el programa d'IU, formació germana d'EUiA" i es posicionen del costat del partit de Cayo Lara: "Des d'IU considerem la prostitució l'equivalent a explotació i esclavatge". Les dues candidates afegeixen que "no es pot regular de cap manera, sinó abolir-la".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de llista de la coalició per Barcelona, Joan Coscubiela, i la número 2, Laia Ortiz, van presentar diumenge les seves propostes en qüestions de gènere. A més d'advertir que "Rajoy i Duran es carregaran la llei de l'avortament", Coscubiela i Ortiz van mostrar-se favorables a regular la prostitució com a "única manera" d'acabar amb l'explotació de les treballadores del sexe i garantir-los drets com el de l'atur, a la baixa per malaltia o a unes pensions dignes.

stats