Política 30/09/2016

Puigdemont agraeix la "confiança" rebuda: "Entrem a la recta final per culminar el procés cap a la independència"

El president de la Generalitat afirma en una piulada amb vídeo a Twitter que, amb la votació d'ahir, el procés sobiranista "compta amb una àmplia confiança" i "una majoria absoluta" al Parlament

Ara
1 min

Barcelona"Estic content i agraït per la confiança. Entrem ara a la recta final per culminar el procés cap a la independència". Així ha agraït el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, els vots a favor de Junts pel Sí i la CUP en la seva qüestió de confiança ahir al Parlament. Puigdemont ha fet el seu agraïment a través d'una piulada amb vídeo a Twitter:

En el vídeo, Puigdemont afirma que el debat sobre la qüestió de confiança ha fet palès que "el projecte per convertir Catalunya en un estat independent compta amb una àmplia confiança. Amb una immensa majoria, amb una majoria absoluta". També justifica el ple d'ahir perquè "volia que el Parlament explicités, després de l'entrebanc dels pressupostos, el grau de confiança".

"Ha estat una prova superada. Estic content, estic agraït a la gent que ha fet confiança al que he demanat", remarca Puigdemont, que conclou: "A partir d'ara, entrem a la recta final, a la segona fase i definitiva, per culminar el procés cap a la independència de Catalunya".

stats