Política 31/07/2015

Un alt càrrec del Govern serà el cap de cartell per Lleida

R.t.
1 min
Josep Maria Forné dirigeix els serveis de Benestar de Lleida.

BarcelonaLa candidatura Junts pel Sí tenia encara una peça important per resoldre: el candidat per Lleida. Després de setmanes intentant resoldre el trencaclosques i sondejant possibles caps de llista, finalment serà Josep Maria Forné, director dels serveis territorials de Benestar i Família a Lleida i catedràtic de secundària qui concorri als comicis del 27-S en representació dels lleidatans. Pròxim a CDC -de fet, ha sigut designat a proposta del partit-, ha sigut president d’Òmnium i del Banc dels Aliments a Lleida, a més de membre de la junta rectora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Definir el candidat a Lleida no ha sigut precisament fàcil. Abans, segons ha pogut saber l’ARA, els convergents havien sondejat altres possibles noms, com el del lingüista Sebastià Serrano, que finalment va declinar l’oferta. De fet, Forné (Barcelona, 1962) ha sigut l’últim cap de llista territorial a ser designat. Fa dies que es va fer públic que el cantautor Lluís Llach encapçalaria la candidatura a Girona i que l’economista Germà Bel ho faria per Tarragona.

Casamitjana, de 28 a Barcelona

També els socialistes sobiranistes de Moviment d’Esquerres han triat ja la persona que ocuparà un lloc de sortida a la llista independentista. Serà la presidenta de la formació, Magda Casamitjana, que figurarà com a desena en la llista d’ERC per Barcelona i que ocuparà el 28è en la de Junts pel Sí.

stats