Política 19/09/2011

Duran anuncia que el programa electoral de CiU inclourà un impost per a les grans fortunes

El candidat de CiU al Congrés ironitza amb el to de la campanya: "Estic entusiasmat perquè Rubalcada diu que farà tot el que no ha fet com a ministre mentre Rajoy calla"

Oriol March
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a les eleccions espanyoles del 20-N, Josep A. Duran i Lleida, ha anunciat aquest dilluns al matí que CiU inclourà al seu programa electoral una proposta d'impost per a les grans fortunes. "Això és el que és necessari, no la recuperació, electoralista, de l'impost de patrimoni", ha indicat Duran. La iniciativa, probablement, l'especificarà la federació dijous al Congrés, en el debat sobre l'impost del patrimoni.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estic entusiasmat amb aquesta campanya, perquè Rubalcaba diu que farà tot allò que no ha fet com a ministre, mentre que Rajoy calla i fins que guanyi les eleccions, com sembla que farà, no explicarà els seus plans". Així s'ha expressat, en to irònic, el candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, quan se li ha preguntat sobre la proposta de Rubalcaba de modificar lleis per no repetir retallades com les que va patir l'Estatut al Tribunal Constitucional després de ser aprovat el referèndum. Duran ha jutjat d'"electoralista" la proposta i ha demanat "coherència" al candidat socialista.

stats