Política 02/06/2014

Duran: "Espero que Felip sigui molt conscient de quina és la voluntat de ser de Catalunya"

El líder d'Unió elogia el paper del rei Joan Carles i considera que seria "injust" no fer una valoració "positiva" de les seves dècades de regnat

Oriol March
1 min
Per què el partit vol pactar i evitar el judici

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat aquest matí que espera que el successor del rei Joan Carles, el príncep Felip, "sigui molt conscient de quina és la voluntat de ser de Catalunya". "Que sigui molt conscient que hi ha una gran desconfiança dels catalans respecte d'Espanya i les seves institucions", ha afegit Duran en una compareixença sense preguntes a la seu d'Unió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El cap de files de CiU a Madrid ha elogiat el paper del rei Joan Carles, que avui anuncia la seva abdicació, i ha considerat que seria "injust" no fer un balanç "positiu" del seu regnat". Ha fet aportacions molt positives com a cap d'estat, com per exemple la defensa dels interessos econòmics de les empreses que tenen presència a l'exterior", ha indicat Duran.

Sobre l'abdicació en si mateixa, el dirigent democristià s'ha mostrat "sorprès". També ha volgut posar de manifest que ha compartit "moltes hores" amb Felip en viatges oficials.

stats