Política 03/10/2012

"Senyor Fernández Vara, a Catalunya ens han tractat molt bé, parlem català i ens hem integrat"

Una àvia respon a través de YouTube les paraules de l'expresident extremeny Guillermo Fernández Vara en què demanava a Mas que els torni 150.000 extremenys si Catalunya assoleix la independència

Ara
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } La Isabel és una àvia nascuda a Extremadura i instal·lada fa anys a Catalunya. Això és el que ella explica al vídeo penjat a YouTube, en què critica les paraules de l'expresident extremeny Guillermo Fernández Vara. El líder territorial del PSOE va demanar a Artur Mas que els torni "150.000 extremenys" si Catalunya s'independentitza d'Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Senyor Fernández Vara, sóc d'Extremadura, som nou germans. Tots vam venir a Catalunya menys un que va anar a Bilbao. Tots ens hem integrat a Catalunya, ens han estimat molt. Hem treballat, però s'han portat bé amb nosaltres. I si vostè creu que hem de tornar a la nostra terra, doni'ns casa. Tinc fills, néts i gairebé besnéts, i vostè no em portarà a Extremadura perquè no em dóna la gana, perquè no hi vull anar", diu la Isabel mirant a càmera. De tota manera, la dona no creu que ningú torni, "perquè a Catalunya ens han tractat molt bé, parlem català i ens hem integrat". "I si no li agrada, 'que le den morcilla!'", acaba.

stats