Política 13/05/2014

Homs avisa Margallo que comparar el 9-N amb Ucraïna "perjudica" la imatge d'Espanya

El conseller de la Presidència evita valorar l'oposició de Juncker a la consulta al·legant que el Govern no entra a respondre res relacionat amb la campanya electoral

Ara
1 min
El portaveu del Govern, Francesc Homs, durant la roda de premsa posterior al consell executiu d'aquest dimarts / ACN

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha advertit aquest dimarts el ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, que establir paral·lelismes, com ell fa, entre la consulta catalana i l'agitat procés de secessió dels territoris de l'est d'Ucraïna "perjudica" la imatge d'Espanya. "S'equivoca, situa la imatge d'Espanya on no li convé, no sé si n'és conscient". En tot cas, ha remarcat, "Catalunya no s'hi compara per a res, som categòrics, marquem totes les distàncies", i al govern espanyol "li interessaria dir el mateix, pel bé de la imatge d'Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, Homs, que ha iniciat la seva roda de premsa expressant el condol pel "cruel" assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, no ha volgut valorar l'opinió contrària a la consulta del 9-N de Jean-Claude Juncker, candidat del PP i d'Unió a presidir la Comissió Europea. El conseller s'ha negat de fet a valorar qualsevol consideració expressada en el context de la campanya de les eleccions europees.

stats