Política 22/09/2012

Un diari militar nord-americà informa que "Catalunya pot declarar la independència"

L'edició digital de 'Stars and Stripes' es fa ressò del full de ruta sobiranista d'Artur Mas

Ara
1 min
Stars

BarcelonaEl diari militar nord-americà 'Stars and Stripes' es fa ressò a la seva web dels últims moviments sobiranistes a Catalunya. L'edició digital publica aquest dissabte una notícia amb les declaracions del portaveu del Govern, Francesc Homs, a RAC1 i a Catalunya Ràdio titulada: "La regió espanyola de Catalunya diu que pot proclamar la independència". Homs va dir ahir que Catalunya "ha pres un camí sense retorn" i va apuntar dues vies després de les eleccions anticipades: o un referèndum d'independència o una proclamació al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diari es fa ressò de la reunió Mas- Rajoy a la Moncloa i diu que "Madrid s'ha negat fins i tot a concedir més poders financers a Catalunya". També informa de les declaracions de la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ahir va dir que unes eleccions plebiscitàries serien "il·legals".

'Stars and Stripes' és una capçalera històrica dels Estats Units, finançada pel departament de Defensa nord-americà –però amb independència editorial–, que informa de notícies d'interès per als membres de l'exèrcit nord-americà. El mitjà distribueix diàriament exemplars en paper a les tropes desplegades a l'exterior, però també es pot descarregar gratuïtament des de la web. L'edició digital s'actualitza diverses vegades al dia.

stats