CASA REIAL
Política 07/12/2011

La casa reial nega que els canvis que prepara tinguin cap relació amb el cas Urdangarin

Les infantes Elena i Cristina haurien reduït ja la seva activitat des de fa tres anys, d'acord amb les seves activitats professionals

Roger Tugas
1 min
Els investigadors del cas Palma Arena apunten que Urdangarin va cobrar 300.000 euros per una consultoria d'imatge de l'equip de ciclisme Illes Balears, que l'executiu balear va patrocinar.

BarcelonaLa casa reial prepara canvis per tal d'allunyar les infantes Elena i Cristina del focus mediàtic i que deixin de formar part de la família reial. Tanmateix, aquestes modificacions, segons fonts de la mateixa casa reial, no tenen res a veure amb les últimes informacions del cas Urdangarin, pel qual el gendre del rei i marit de la infanta Cristina estaria acusat d'apropiar-se il·lícitament de diner públic. Segons ha pogut saber l'ARA, aquests canvis s'estudien "des de fa moltíssim de temps" i ja s'estarien aplicant "des de fa uns tres anys". L'objectiu seria que, atès que les infantes i els seus marits ja tenen negocis propis i que en un futur el príncep Felip assumirà el tron, elles hauran de passar a un segon pla, com les actuals germanes del rei Joan Carles. Des d'un temps ençà, segons assegura la casa reial, les activitats de les infantes ja s'han anat reduint, en funció de les seves ocupacions i les necessitats de la monarquia. Tanmateix, aquest pla, que és "a mitjà i llarg termini", no s'accelerarà per l'últim cas que esquitxa la família reial.

stats