Política 31/10/2013

Felip Puig, amb Junqueras: "Una pregunta clara amb resposta explícita; estem per decidir, no per vacil·lar, la tercera via no existeix"

El conseller ha contestat aquest tuit del president d'ERC: "Atès que alguns encara dubten, reiterem: una pregunta, clara i amb resposta explícita"

Ara
1 min
Tuit de Junqueras

BarcelonaEn plenes negociacions a la comissió pel dret a decidir, el president d'ERC, Oriol Junqueras, ha volgut deixar clares aquest dijous les condicions dels republicans en les negociacions per la pregunta de la consulta sobiranista. "Atès que alguns encara dubten, reiterem: una pregunta, clara i amb resposta explícita", ha dit Junqueras en un tuit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La comissió parlamentària s'ha fixat arribar a un acord per a la data i la pregunta de la consulta abans d'acabar l'any.

Des de CiU, el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, li ha respost des de RAC1: "Evidentment, una pregunta clara amb resposta explícita". "Estem per decidir, no per vacil·lar". "La tercera via que hem estat buscant durant 30 anys no existeix", ha afirmat el conseller. Sobre la data, Puig ha assegurat que "la data de la consulta és el 2014", però ha obert la porta a celebrar-la 2015 "si algú ofereix una consulta pactada i acordada".

stats