Política 27/04/2014

Navarro assegura que no coneixia la seva agressora

Col·laboradors del primer secretari del PSC es reuniran dilluns al matí amb representants dels Mossos d'Esquadra per decidir quines accions emprendre

Ara
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, "no coneixia" la dona que l'ha agredit aquest diumenge a Terrassa, segons han explicat a l'ARA fonts pròximes al màxim dirigent dels socialistes catalans. Una dona d'uns 50 anys se li ha acostat poc abans de la una del migdia, quan Navarro es disposava a accedir a l'interior de la catedral de Terrassa per assistir a la comunió d'una neboda. La dona l'ha insultat, li ha clavat un cop de puny a la cara i se n'ha anat immediatament sense que pogués ser identificada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com que es tractava d'una cerimònia privada, Navarro no disposava en aquell moment d'escorta. Després de l'agressió, ha telefonat al conseller d'Interior, Ramon Espadaler, per explicar-li els fets. Aquest dilluns al matí, col·laboradors del primer secretari del PSC es reuniran amb representants dels Mossos d'Esquadra per decidir quines accions emprendre.

stats