Política 18/04/2015

El president de Súmate aprofita la visita de Sánchez per demanar-li una reunió i defensar "el dret a decidir"

Eduardo Reyes s'ha apropat al secretari general del PSOE per defensar "el dret a decidir i la possibilitat de construir un nou estat"

Ara
1 min
Eduardo Reyes ha anat a buscar Pedro Sánchez per demanar-li una reunió / ARA

L'últim acte de la visita del secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a Catalunya era a l'Hospitalet de Llobregat, per presentar la candidata socialista, Núria Marín. Però en la visita a la ciutat metropolitana, Sánchez ha tingut una trobada inesperada. El president de Súmate, Eduardo Reyes, ha aprofitat la visita del líder del PSOE per saludar-lo i demanar-li una reunió. De fet, l'entitat que aplega independentistes castellanoparlants ha intentat diverses vegades celebrar una reunió amb Pedro Sánchez, i també amb Mariano Rajoy o Susana Díaz, però no ho han aconseguit mai.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través d'un comunicat, Súmate ha explicat que la seva intenció és "traslladar una realitat de Catalunya que des de Madrid la majoria de vegades s'obvia o es desconeix". Així, diuen que volen defensar davant els dirigents espanyols "el dret a decidir i la possibilitat de construir un nou estat".

Segons el mateix comunicat, Pedro Sánchez ha emplaçat Eduardo Reyes a tornar a sol·licitar la reunió.

stats