Política 11/11/2014

El fiscal general de l'Estat i el fiscal superior de Catalunya es reuneixen aquest dimecres amb el procés pel 9-N sobre la taula

Torres-Dulce i Romero de Tejada es trobaran a Madrid a la tarda

Acn
1 min

MadridEl fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, i el fiscal superior de Catalunya, José María Romero de Tejada, es reuneixen aquest dimecres a la tarda a Madrid, segons confirmen fonts de la Fiscalia General de l'Estat a l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La trobada coincidirà previsiblement amb la querella que presentarà aquest dimecres la Fiscalia davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i la vicepresidenta, Joana Ortega, per suposats delictes de desobediència i prevaricació, per la celebració del procés participatiu diumenge passat. També es produirà després de la compareixença del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que tindrà lloc a les 12.30 a la Moncloa.

La trobada es produeix després que s'hagin filtrat alguns dels continguts de la querella, que en principi no inclourà la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, el d'Interior, Ramon Espadaler, i el de Justícia, Germà Gordó. Quedaran fora de la querella amb tota probabilitat els directors dels instituts i escoles i altres funcionaris que van participar com a voluntaris en el procés.

El cap de setmana, la Fiscalia ja va obrir diligències per conèixer qui era el responsable de l'obertura dels locals públics o de l'enviament d'informació als ciutadans sobre el procés participatiu.

stats