POLÍTICA
Política 15/07/2011

Rita Barberá: "Els mateixos que volen fer fora el president de la Generalitat són els que han deixat entrar Bildu a la política"

L'alcaldessa de València diu que "la cúpula d'Interior" manté una connivència "amb la banda terrorista"

Efe
1 min

ValènciaL'alcaldessa de València, Rita Barberá, ha criticat el processament de Francisco Camps en l'anomenat cas dels vestits i ha dit que "els mateixos professionals que volen treure al president de la Generalitat, a força de banqueta, són els que han deixat entrar a la política a Bildu".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de saber-se que el magistrat del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana José Flors obrirà juudici oral a Camps per un suposat delicte continuat de suborn impropi, Barberá ha considerat en roda de premsa que "la cúpula d'Interior" manté una connivència "amb la banda terrorista", tal com es demostra –diu– en aquest "exemple de dret comparat" amb el cas de Camps, que la manté "perplexa".

"Mentrestant, el fiscal general de l'Estat ha llançat una circular que podria exonerar els implicats en el cas Faisà", ha afegit l'alcaldessa, que ha transmès a Camps el seu "suport personal" i "incondicional", i també la seva "admiració política ", perquè no dimiteixi del càrrec.

Rita Barberá ha explicat que ha estat el mateix president de la Generalitat qui li ha comunicat la decisió del magistrat del TSJCV mitjançant una trucada telefònica amb la qual ha pogut comprovar que "content, no n'està".

"Comprenc que hi ha gent que vol que se'n vagi, però també hi ha més d'un milió de valencians que no", ha apuntat Barberá, en referència al més d'un milió de vots que va aconseguir el Partit Popular en les últimes eleccions autonòmiques del 22 de maig.

stats