POLÍTICA
Política 15/07/2011

Camps serà jutjat per un tribunal popular pel cas dels vestits

El president de la Generalitat valenciana està acusat de rebre suposadament regals de la trama Gürtel

Efe
1 min

ValènciaEl president de la Generalitat, Francesc Camps, serà jutjat per un delicte de suborn impropi davant un tribunal popular, al costat d'altres exalts càrrecs del govern valencià i exdirigents del PPCV, per haver rebut suposadament regals de la trama Gürtel.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha decidit el magistrat del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana José Flors, instructor de l'anomenat cas dels vestits, que ha decretat l'obertura de judici oral perquè ha apreciat indicis que la xarxa corrupta suposadament va pagar unes peces de vestir adquirides pel president i la resta d'imputats.

La resolució de Flors, que no es pot recórrer, es coneix tres dies després que se celebrés la vista prèvia per resoldre si procedia l'obertura de judici oral, en la qual la Fiscalia Anticorrupció i l'acusació popular, exercida pel PSPV, van demanar que Camps fos jutjat, i la defensa va demanar que s'arxivés la causa.

Al costat de Camps seran jutjats l'exvicepresident del govern valencià Víctor Campos, l'exsecretari general del PPCV i actual membre de la direcció del grup popular a les Corts Ricardo Costa, i l'excap de gabinet de la Conselleria de Turisme Rafael Betoret, segons dicta la resolució.

stats