Política 27/04/2015

El president de la Diputació de València denuncia gravacions "manipulades" per fer-lo caure

Alfonso Rus, també president del PP a València, assegura que no dimitirà perquè "no s'han comès irregularitats" i perquè tot ha estat "premeditat" des d'Esquerra Unida per perjudicar el seu partit de cara a les eleccions del 24 de maig

Europa Press
1 min
Alfonso Rus, president de la Diputació de València, en una imatge d'arxiu /EFE

ValènciaEl president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha afirmat aquest dilluns que no té pensat dimitir del càrrec "perquè no hi ha cap forat ni irregularitat" ni a l'empresa pública Imelsa ni a l'administració provincial de la qual depèn. El també president del Partit Popular de València i alcalde de Xàtiva ha posat en dubte l'existència d'enregistraments d'àudio, així com el contingut dels mateixos: "Si n'hi ha són manipulats, perquè aquestes gravacions de telèfon comptant diners no se les creu ni qui ho ha gravat", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En relació a qui va ser gerent d'Imelsa Marcos Benavent, el president de la Diputació ha assegurat haver "perdut la confiança" en ell i ha confessat "no haver sospitat mai d'aquesta persona". "La justícia demostrarà que aquesta persona, que era de la meva confiança, si ha fet això, pot haver enganyat a qualsevol", ha declarat.

Rus, que es mostra "tranquil" davant la investigació oberta per la gestió en l'empresa Imelsa, assegura que "desconeix el contingut" de la documentació denunciada per Esquerra Unida (EUPV) i atribueix l'origen d'aquestes informacions "a la proximitat de les eleccions autonòmiques i municipals". "Està tot premeditat. Han volgut desvirtuar perquè en el dia a dia em tenen més por, però les mentides tenen les potes curtes", ha afirmat.

stats