Política 30/03/2015

Silenci a Unió i a la CUP sobre el full de ruta de CDC i ERC

Fonts de la direcció democristiana recorden que el partit fixarà el 14 de juny el seu propi full de ruta en una consulta interna

Roger Mateos
1 min
El comitè de govern d’Unió es va reunir ahir amb l’absència del seu president, Josep A. Duran i Lleida, per “motius personals”.

BarcelonaSilenci a Unió Democràtica davant l'anunci d'acord entre CDC, ERC i les entitats sobiranistes al voltant d'un full de ruta cap a la independència. Fonts de la direcció del partit consultades per l'ARA han evitat entrar en valoracions sobre el contingut de l'acord i recorden que Unió fixarà el 14 de juny el seu propi full de ruta a través d'una consulta interna. "De la mateixa manera que demanem respecte per al nostre debat intern, en justa correspondència també hem de respectar el que decideixin els altres i no farem cap tipus de valoració", afirmen a la direcció democristiana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Unió havia participat inicialment en les trobades discretes a fi de pactar un full de ruta unitari, però en els darrers mesos ja se n'havia distanciat, com també va fer-ho ICV.

La CUP tampoc ha dit ni una paraula sobre el full de ruta. De fet, s'havia apartat temporalment de les negociacions per traçar quina era la seva proposta. Fonts de la formació consultades per l'ARA asseguren que no serà fins dimarts a la tarda quan explicaran el seu posicionament.

stats