L'ESPANYOL PERD UNA ALTRA JOIA DEL PLANTER
Esports 28/01/2011

El Milan tanca un principi d'acord pel traspàs de Dídac Vilà

Natalia Arroyo
1 min
Avui Vilà es podria convertir en jugador Rossonero .

Barcelona.Quan l'afició periquita encara estava intentant pair la marxa del seu central titular, Víctor Ruiz, s'ha trobat amb una notícia poc esperada: la venda de Dídac Vilà al Milan per una xifra propera als quatre milions d'euros, més variables. Avui al matí s'hauria de tancar l'acord definitiu amb el futbolista per oficialitzar el traspàs.

El vicepresident de l'entitat rossonera , Adriano Galliani, va viatjar ahir al vespre d'emergència a Barcelona, juntament amb Mino Raiola en qualitat d'assessor i altres representants del club italià, per presentar una oferta formal al club blanc-i-blau i negociar un traspàs de manera urgent. Després d'una reunió que es va allargar més de tres hores i que va comptar amb la presència del conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, i del director esportiu, Ramon Planes, va transcendir el principi d'acord per a l'adquisició del lateral esquerrà.

L'acord amb el futbolista no hauria de ser un problema per a Galliani, ja que, tal com han publicat els mitjans italians, el futbolista estaria entusiasmat amb l'interès d'un gran equip com el Milan.

Amb aquesta venda l'Espanyol perd una segona peça fixa de l'onze de Pochettino. Des del club es manté el discurs prudent i s'assegura que no s'incorporarà cap jugador al mercat d'hivern, però ara la realitat exigeix una reflexió profunda en clau futbolística. Un defensa menys debilita en excés l'actual plantilla.

stats