Especials 27/03/2014

Més de 3.000 corredors a la BDN Running

La tercera edició de la prova acaba amb les victòries de Pol Guillén i Txell Caldu

Imatge promocional de la tercera edició de la BDN Running

BarcelonaÈxit de participació a la tercera edició de la BDN Running, una cursa de 10 km que transcorre pels llocs més emblemàtics de Badalona. Més de 3.000 corredors han participat aquest diumenge, 23 de març, a la cursa organitzada per l'Associació BDN Running.

La principal novetat de l'edició d'enguany era un canvi de sentit del circuit, escurçant el tram que passava pel polígon industrial de la ciutat per fer un recorregut més atractiu per als participants. Amb tot, la prova passava per la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el parc de l'Arnús o el port de Badalona.

En categoria masculina, Pol Guillén ha estat el més ràpid, mentre que en la femenina ha guanyat Txell Calduch. Amb el lema 'La teva cursa, la cursa de tots' la jornada va tenir també un caire solidari. De fet, el nom del circuit és un homenatge a un conegut corredor badaloní, Luis Condon, que va morir de leucèmia fa tres anys. Part dels diners recaptats amb les inscripcions aniran a l'Institut d'Investigació contra la Leucèmia Josep Carreras.